Alicja Haremska Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2022 Tak bardzo się Ciebie boję drugi człowieku Bliskość tak trudna wydaje się lecz życie ciężkie bez niej jest. Potrzebuje Cie jednak jak oddechu by moje płuca nabrały lekkości. Bez Ciebie ciemność pustki spowija mnie nieustannie. Zbyt głośne myśli bez Ciebie atakują moją głowę osamotnioną Świat jednostronny wydaje się bez Ciebie drugi człowieku Uczę się Ciebie człowieku bliskości powoli się uczę. Ufać jak szczenię zaczynam choć ran się boję tak bardzo. 3
Annaartdark Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2022 @Alicja Haremska piękny, bardzo mi się podoba:)
Marek.zak1 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2022 I słusznie się boisz, bo rany zadane przez bliskich są najbardziej bolesne. Pozdrawiam P.S. w 5 wersie brakuje 2 ogonków.
A-typowa-b Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 (edytowane) @Alicja Haremska a człowiekowi to tak się nie oddawaj, bo Cię pupa będzie boleć. Pozdrawiam. Edytowane 16 Stycznia 2022 przez A-typowa-b (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi