OloBolo Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2022 (edytowane) Wiesz czasami mi się wydaje ostatnio nawet mam pewność że zamorskie odległe kraje już nie dla mnie-a ty zgadzasz się ze mną To mnie właśnie w tobie denerwuje bez wahania przyznajesz mi rację chyba jednak ciebie rozczaruję i wyruszę do Australii na kolację Nie widziałem na wolności kangurów Aborygenów znam tylko z widzenia pod Wiszącą Skałą się skryję gdy mi słońce będzie doskwierać -Śmigaj sobie gdzie chcesz byle prędko do dwudziestej masz trochę czasu potem serial mój się zaczyna wracaj na czas z tych swoich wywczasów (Trzeba będzie jej stery oddać-żonka przecież zawsze ma rację gdy jej nie ma- czytaj punkt pierwszy-albo idź na kolaborację Discovery kanał poczeka jeśli płacisz to nic takiego ślubna pójdzie kolację zrobić znowu będziesz Pilotem kolego) Edytowane 15 Stycznia 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji) 5
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2022 Witam samo życie - tak to jest z tymi pilotami...czyli władzą - Pozdr. 1
Rolek Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2022 @OloBolo Nie byłem pilotem ale strasznie się z nimi nagadałem. 1
iwonaroma Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2022 :) Fajne :) Masz literówkę - czasz 1
OloBolo Opublikowano 15 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2022 (edytowane) @iwonaroma ok. poprawiam. dzięki. Poprawiłem :) Edytowane 15 Stycznia 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi