Somalija Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2022 (edytowane) ona nie wchodzi na statek on nie schodzi na ląd wrzos na strzechę powróz do herbaty żyli zgodnie pod nieznośnym niebem a ja szukałam twoich oczu na dożywocie mocz byka mieszany z ziemią wtarła w krocze i odeszła dziadkowi gangrena zaogniła stopę nie przetrzymał zimy to złożone uczucia wystarczy że o tobie pomyślę mięknę pamięcią skóry upajasz dotykaj Edytowane 7 Stycznia 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 3
Nomada Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2022 @Somalija jest w nim piękno, którego nie umiem określić, ale czuję je mocno. Pozdrawiam
Somalija Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2022 (edytowane) @Nomada Jest wysoko naturalistyczny. Dziękuję za odpowiedź Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . @Michał_78 Dziękuję . Michał niepotrzebnie szukasz, to prosty opis on jest rybakiem ona prowadzi gospodarstwo... żyją w biedzie, pijąc zamiast herbaty wrzos zalany wrzątkiem... Mam nadzieję, że nie o takich doświadczeniach piszesz... Edytowane 7 Stycznia 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1
Somalija Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2022 (edytowane) @Michał_78 To nie nawóz, tylko magiczna mieszanka, kobiety od zawsze chciały spodobać się lub zatrzymać mężczyzn Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . W Chinach można kupić kurze jajka zalewane moczem małych chłopców, niby przysmak , świat jest ciekawy . @Arsis Ooo, tego nie słyszałam . Dziękuję . Edytowane 7 Stycznia 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Nomada Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba właśnie to poczułem, dziękuję i pozdrawiam.
Arsis Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2022 @Somalija cześć... zatańczymy?
Somalija Opublikowano 13 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2022 (edytowane) @Arsis Ale mnie rozśmieszyłeś... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Obawiam się że w tym stylu nie dotrzymam Ci kroku... Edytowane 13 Stycznia 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Arsis Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2022 @Somalija nie podoba ci się piosenka? może być inna...
Somalija Opublikowano 13 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2022 @Arsis @Arsis Nie, piosenka jest ok... Tylko, ja prosta jestem dziewczyna Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i będziesz musiał mi pokazać kroki ...
Arsis Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2022 @Somalija no dobrze, nie będzie tańca... a propos, zaraz prosta...
Somalija Opublikowano 13 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2022 @Arsis Wiesz o czym marzę, aż dziś nie mogę zasnąć. O takiej opasce na włosy, która wygląda jak diadem, w sobotę pojadę na zakupy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Rekomendowane odpowiedzi