Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

intuicyjnie

Rekomendowane odpowiedzi

@lena2_ nie wiem, czy to było Twoją intencją, ale dostrzegam w puencie ciekawą przewrotność. Każdego wiersza trzeba słuchać - dlatego z nim nie dyskutuję. Bo jeśli podejmę dyskusję, będę musiał wysłuchać, co wiersz ma o mnie (czytelniku) do powiedzenia - a nie zawsze chcemy usłyszeć prawdę na nasz temat. Tak widzę Twój wiersz.

Wiadomo, że to Twoje credo, bo mało się odzywasz. Każdy jest inny. I dobrze. Ale chyba po to jest forum, by móc wyrazić swoje zdanie, a czasem zauważyć jakieś niedociągnięcia i doradzić/zasugerować coś autorowi. Jeśli on sam sobie tego życzy, to jego sprawa i trzeba to uszanować. 

Ale chciałabyś, żeby forum wypełniały same wiersze z ewentualnymi serduszkami czy też skrzywionymi buźkami zamiast komentarzy? 

Aha. Nieodpisywanie na czyjeś komentarze skutkuje zazwyczaj znięcheceniem się do komentowania.

Edytowane przez Franek K (wyświetl historię edycji)

@Gosława  Dziękuje:)@Wiersze rymowane Masz prawo do wszelkich dyskusji:):)@Franek K No właśnie, każdy jest inny i na swój sposób odbiera wiersze, mnie wystarczy przyjąć wiersz i albo go czuję albo nie:):) dziękuję za komentarz:)@Michał_78 Dziękuje Michale, że podobnie odbierasz rolę poezji:):)