bazyl_prost Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2022 czy to życie moje czy tylko lunatyzm skąd co, po co gdzie jest jakieś ty albo czy...
bazyl_prost Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2022 @bazyl_prost @bazyl_prost szacunek dla życia bez zbytniej pewności siebie
Quidem.art Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2022 @bazyl_prost Mam wrażenie jakby wiersz był złączonymi ze sobą dwoma częściami dłuższego utworu. Jakby po drodze dyskretnie zmienił się temat rozważań i punkt widzenia... Czy to zamierzony efekt? Skutek swobody lotu myśli? Czy może tylko tak mi się wydaje? Pozdrawiam
bazyl_prost Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2022 @Quidem.art Ma pan znakomitą intuicję , po prostu odkopałem i ostrzygłem dobre realia , pewien problem po prostu się rozwiązał @Quidem.art to część historyjki na temat chłopca z Berlina który myślał że jest w Jerozolimie
bazyl_prost Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2022 @bazyl_prost króliki to już inny temat
Quidem.art Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2022 @bazyl_prost Cieszę się, że pomogłem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi