Robert X Opublikowano 22 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Jesteś i staje się to co ten facet na krzyżu powiedział do tego drugiego obok równie rozpostartego jak on i nie mniej niż trzeci tamtego pamiętnego popołudnia kiedy wsączały się w nich sprawy ostateczne na które stali się otwarci jak nigdy przedtem
Robert X Opublikowano 23 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Dzięki Oyey za to,że wpadłeś. W pełni się z Tobą zgadzam,że nie ma tu fajerwerków. Powiem Ci szczerze,że kiedyś lubiłem pisać nieco trudniej, ale przestało mi się to podobać.Może kiedyś powrócę do "udziwnień". Pewien poeta napisał kiedyś,że "poezja na przestrzeni wieków to prawie totalna bzdura".Prawie się z nim zgadzam.Wciskanie kitu. Kilka słów prawdy. Pozdrawiam serdecznie(-:
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 właśnie w swojej prostocie jest piękny, bliski tylko ten "facet "mnie drażni jakbyś użył innego słowa?
Anna Stavsky Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Zgadzam sie z Robertem X. - ladny wiersz, nie podoba mi sie tylko "facet" w tytule. Pozdrawiam
Robert X Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Ale właśnie ten facet musi tu zostać.Nie mogę tego zmienić.Wybaczcie i dzięki za komentarze.
Rekomendowane odpowiedzi