Patryk_Nikodem Opublikowano 21 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Zaślepiony szóstą rano bezdusznie odłączył zasilanie by wywalczyć parę chwil śmierć w wyniku porażenia to naprawdę alarmujące po drodze rozdeptał ślimaka pogrzeb zatrzeszczał wapieniem wszystko niezauważalnie trumna złożona jest w domu w przeciwieństwie do mięczaka bardzo się śpieszył w te kilka darmowych minut neutralnie zmieniał radiostacje przystanek na światłach pozostał bez echa niestety zapomniał o sobie
Michał Ziemiak Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Witam! Świetny pomysł, świetne wykonanie, a tytuł to osobna liga! Dlatego, pod koniec dnia przepełnionego przedbiegami do wyścigu szczurów ;-), posyłam plusa! POZDRAWIAM!
Jego Alter Ego Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 no kruca..jak to mój dziadek mówi:)) miodek, tak tylko się zastanawiam czy ostatni wers potrzebny..puenta zawarta jest w tytule:) ale to Tylko moje zdanie,więc pewnie marudzę:) TAK pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi