StukPuk Opublikowano 21 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 wieczorem jak zwykle będę pić żeby kwaśnym oddechem owionąć sekundy noc nie niesie już snów jest za to marcowy chłód i zaszklone oczy i dygot mogłabym konspiracyjnym szeptem sączyć ci do ucha że kocham i nie byłoby to kłamstwem choć prawdą też nie a rano jak zwykle uświadomię sobie że znów spuchły mi palce
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 temat do rozpisania się o.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Klimat... podoba mi sie... bardzo dobry początek... trzecia strofa też... pozdrawiam Nieśmiertelności i miłości życzy - Nieśmiertelny
51fu Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Bardzo nastrojowy wiersz. Najmniej może trzecia strofa, pozostałe oceniam wysoko. Odpowiednia ilość wolnego miejsca do interpretacji; nie za mało, nie za duzo. Można pomyśleć nad tytułem, tak dla dodatkowego uroku. A owszem! Spodobało się. Pozdrowienia // 51
StukPuk Opublikowano 21 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Dziękuję bardzo za komentarze :) Izo, obiecuję, że zastanowię się nad takim sposobem zapisania Pozdrawiam Iga
Michał Ziemiak Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Na plus jak się patrzy - po prostu lubię deliryczno-alkoholowe skojarzenia i obrazy. Mam w zbiorach swych pisadeł coś podobnego do Twojego wiersza ;-) POZDRAWIAM!
Jego Alter Ego Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 heh..w warsztacie spoczywa moje coś pod tytułem "jak zwykle wieczorem" i wiesz co..masz ciekawsze wieczory:) tzn wiersze:) klimat baardzo plusy ode mnie jak nic pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi