Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2021 Wszystko to, co piękne mam poniżej pasa zacznę, więc od dołu, czyli od obcasa. Nad obcasem stopa, chociaż w bucie skryta lecz pielęgnowana i codziennie myta. O kostkach dwa słowa równo ułożone a nad nimi łydki z lekka owłosione. Zgrabne dwa kolana umięśnione uda nad udami pępek a pod pępkiem nuda. Nic się tam nie dzieje a więc szkoda słowa tym bardziej, że postać to filigranowa. Dajmy, więc mu spokój niechaj dynda sobie na lewo i prawo, czyli w strony obie. 4
Marek.zak1 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2021 Penetrator w stanie spoczynku:)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2021 @Marek.zak1 Nie dla niego dziś przełęcze zbocza gór, głębokie groty sfrustrowany i niemrawy mięknie z żalu i zgryzoty. Pozdrawiam ;))) HJ 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2021 @Jacek_K Można na to jednak patrzeć całkowicie z innej strony jest fachowiec, czyli malarz a sprzęt dawno odstawiony. Pozdrawiam ;))) HJ
OloBolo Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2021 @Henryk_Jakowiec Podoba mi się twoje poczucie humoru, dystans do siebie. Wiersz przedni. Pozdrawiam.
Gość Franek K Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2021 Ja także nie mam się czym pochwalić, Lecz sobie macham nim Heniu chętnie. Wzbudzam tym zachwyt niejednej pani, Bo przecież małe jest bardzo piękne.
zyzy52 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2021 @Henryk_Jakowiec Stanąłem przed lustrem w celu porównania: do kostek się zgadza, lecz nogi koślawe, marne, chude, liche nie do opisania. Aż do pępka wszystko całkiem nieciekawe. Odwróciłem lustro, zsunąłem zasłony, siedzę od godziny jakoby w ciemnicy. Od kilku już godzin w domu nie ma żony. Przez Ciebie się, Heńku, nabawię nerwicy. Pozdrawiam:-))) 1
Klip Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2021 (edytowane) @zyzy52 Spójrzmy na to z drugiej strony. Zdobny jedynie w akanty westchnął profesor semantyk: "Jakież ma znaczenie piękne przyrodzenie gdym nudny w łóżku jest mantyk?" Pozdrowienia dla wszystkich:)) Edytowane 7 Grudnia 2021 przez Klip (wyświetl historię edycji)
Klip Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2021 (edytowane) @dot. Poprawiłem, no cóż literówki, eternam czy aetrnam? Pozdrawiam i dziękuję za czujność. Edytowane 7 Grudnia 2021 przez Klip (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 Witam - cały Heniu z humorem i to jakim - Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi