Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Moondog Opublikowano 28 Listopada 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2021 (edytowane) Wibruje jak skrzydła w pajęczej nici Sygnał telefonu urwany w połowie Czuję jak we mnie wzbierają toksyny Więc bądź ze mną teraz i odbierz "Dla takich jak my miłość to dziwka" Nagrałem ci wiadomość na pocztę Bo w żyłach już krąży awitamina Uzalżniłaś mnie jak biały proszek Edytowane 21 Kwietnia 2024 przez Moondog (wyświetl historię edycji) 8
Marek.zak1 Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2021 Dobre, w Twoich klimatach, na szczęście, bo to musi być męczące, toksyczne miłości mnie ominęły, ale chętnie czytam dla wzbogacenia wiedzy w temacie. Pozdrawiam.
Moondog Opublikowano 28 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2021 (edytowane) @Marek.zak1 dzięki Mnie też ominęły a inspiracją był trochę ten kawałek I gdzieś się spotkałem już z tym stwierdzeniem że toksyczne osoby bardzo szybko się uzależniają od drugiego co jest napewno osaczające Pozdrawiam Edytowane 28 Listopada 2021 przez Moondog (wyświetl historię edycji)
Leszczym Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2021 @Moondog Fajny tekst. Fajna piosenka. Spodobało się :))
Moondog Opublikowano 1 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2021 @beta_b dzięki @Leszczym dzięki wielkie 1
Rekomendowane odpowiedzi