Ten utwór został doceniony przez użytkowników. OloBolo Opublikowano 25 Listopada 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2021 Uwierz mi wiem co mówię nie dasz rady nie nauczysz nas patrzeć swoimi oczami już przed tobą byli tacy którzy próbowali potem zostali spaleni albo ukrzyżowani Zobacz jak sprytnie konik polny skacze w przód w tył znowu w przód w bok i w tył może trzeba właśnie tak a nie inaczej Kierunek nam wyznacza wbity w mrowisko kij 11
beta_b Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2021 Rozmowa z bogiem, lubię takie. Poszukujący. Uwaga PL na zewnątrz. bb 1
violetta Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2021 jak konik sama skaczę :) 2
iwonaroma Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2021 Dużo racji, bardzo dużo. Ale gdyby nie próbować, to nawet nie bylibyśmy ludźmi, tylko zwierzętami. Powolutku, pomalutku, drobinkami - może ktoś gdzieś kiedyś... A na ofiary każdy musi być przygotowany, nie ma wyjścia :) To porównanie do konika - świetne! Może być również konik szachowy - jeśli ktoś traktuje życie jak grę - a są też tacy. Pozdrowienia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To widać valerio :) 1
lena2_ Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2021 Konik polny skacze dostosowując się do sytuacji, czy to jest dobra metoda? nie wiem...raczej próbuję patrzeć Jego oczami..dobry, refleksyjny wiersz:) 1
Marek.zak1 Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2021 Rady ojca ...to jest synku temat wieczny zając musi być skuteczny. Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi