Ten utwór został doceniony przez użytkowników. OloBolo Opublikowano 22 Listopada 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2021 Maszynę do pisania znalazłem kiedyś na pchlim targu Wkręcam w nią papier a po chwili wiersz wyskakuje lub kalambur Ktoś mi zarzuci kłamstwo brednie koś inny powie żem jest chory A ja na strychu gdzie ją trzymam dni spędzam miło i wieczory Maszyna do pisania wierszy model na pewno nie najlepszy Cudownie jęczy stęka wzdycha gdy mój wskazujący ją dotyka A że mam wskazujące dwa to ją rozprasza dylemat ma Miłość to nie jest platoniczna gdy się opiera ja naciskam Maszyna do pisania wierszy-Erika -wypust jeden z pierwszych Zgrabna ponętna połyskliwa-kobietą na złość ją nazywam 8
OloBolo Opublikowano 22 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2021 (edytowane) @Tarantella nie wiem, czego? ....no dobra wiem, pewnie ...wiersza ;( Edytowane 22 Listopada 2021 przez OloBolo (wyświetl historię edycji)
OloBolo Opublikowano 22 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. musiałem to zacytować...dzięki ;)
OloBolo Opublikowano 22 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2021 (edytowane) @Tarantella Już wiem :) Rozlewu krwi brakuje. Edytowane 22 Listopada 2021 przez OloBolo (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2021 Zawsze uważałam, że mężczyźni mają erotyczny stosunek do samochodów. A tu proszę, kolejna maszyna :) Super pomysł, lekko i przyjemnie się czyta 3
Marek.zak1 Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2021 Mam taką maszynę i kiedyś tylko na niej, ale, że robię masę błędów, źle mi się kojarzy. Pozdrawiam. 1
Nata_Kruk Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2021 (edytowane) Olo Bolo.. wrzuć zdjęcie tej maszyny. Takie starocia muszą "kosmicznie" wyglądać. Sympatyczna treść. Pozdrawiam. Edytowane 23 Listopada 2021 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 2
Annie Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2021 Teraz, w dzisiejszych czasach ona się nazywa Alexa. 1
OloBolo Opublikowano 23 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2021 (edytowane) @Nata_Kruk wrzucam: @Annie kurna, muszę sobie zafundować nowszy model. ... to tak jak w tej piosence : Edytowane 23 Listopada 2021 przez OloBolo (wyświetl historię edycji) 2
Annie Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2021 Piękna, nie zamieniaj, ta maszyna ma dusze:) A Alexa jest dla wszystkich. 1
A-typowa-b Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2021 @OloBolo super, też bym nie zmieniała. 1
Gość Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2021 @OloBolo Wiersz bardzo fajny, aczkolwiek mając w pamięci "Nagi lunch" Cronenberga, jakoś nie potrafię zmusić się do sympatii względem maszyn do pisania ;D
Gość Franek K Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2021 Maszyna świetna. Wiersz też :) Nie wiem czy wiesz, ale są już generatory wierszy. Ciekawe czy na forum ktoś z tego skorzystał...
OloBolo Opublikowano 24 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2021 (edytowane) @error_erros Nagiego lunchu nie widziałem-muszę sobie gdzieś znaleźć ten film i obejrzeć-zaciekawiłeś mnie. @Franek K Generatory wierszy? - Super!!!Jak masz jakiś link to poproszę, ja na takie nowinki jestem łasy. Maszyny wcześniej czy później przejmą wszystko-po cóż nam wierszokleci;) z Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. korzystam czasami, żeby nie było, że ja niby taki święty. Edytowane 24 Listopada 2021 przez OloBolo (wyświetl historię edycji)
OloBolo Opublikowano 24 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2021 @Annie Dobre. Dzięki. Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2021 Olo Bolo... w dole zdjęcia, jest napis... sprzedajmy.pl.. chyba nie ta maszyna na sprzedaż (???) ani się waż.! 1
OloBolo Opublikowano 25 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ta, jak babcię kocham, to jakaś inna
Rekomendowane odpowiedzi