Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

SMUTNA PRAWDA!

ZAKARION

Rekomendowane odpowiedzi

@ZAKARION I dlatego znajduje się w ,,Wierszach gotowych"? Zaskakujące rozumowanie. To portal z wierszami, robisz śmietnik z głównego forum. Znajdź sobie miejce w Warsztacie, w Politycznych. Znajdziesz wyznawców, naśladowców, nie martw się o to, tylko nie rób zamieszania na głównym. Pozdrawiam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

.

@Somalija Ale wiersze mogą być różne, a moje tak wyglądają, przez co niektóre z nich są bliższe temu, co uważamy za wiersz, a inne dalsze, dlatego ja moje teksty wolę nazywać "Tworami", a nie "wierszami".

Poza tym słowo "wiersz", kojarzy mi się i to bardzo, z czymś rymowanym i dla dzieci, a moje teksty nie są rymowane, bo rym to infantylizm i głupotka, a także zdecydowanie nie są one dla dzieci, nawet tych starszych. :-)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Między słowem "Pozdrawiam", a kropką, to musi być ten "przewiew", czy to tylko przez przypadek?! :-)

@Somalija

Widzę, że ktoś tu chce segregować i ustalać co i jak, mimo iż nikt mu nie dał takich praw moderatora.

Zapytam się więc:

Czy szanowna pani "literatka", pozwoli mi łaskawie publikować moje wiersze na tym portalu i w tym dziale?!

Bardzo proszę o szybkie i pozytywne rozpatrzenie mojej prośby!!

Pozdrawiam z OGROMNYM ukłonem i uszanowaniem!! :-)

@Somalija No przecież że muszą to być wiersze, a nie coś innego, jeśli chodzi o ich nazwę, a więc tak, chcę czy nie, to muszę je nazywać wierszami, bo jeszcze szanowna pani "literatka" na mnie doniesie władzom tego portalu, a one mnie zapewnie stąd wyrzucą i to w trybie natychmiastowym, bo zapewne jest pani tutaj "SZYCHĄ"!!