Anna Romanek Opublikowano 17 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 w okowach pragnień skrzypiące hieroglify myśli w spłoszonej nadziei zakutej łańcuchami świadomości toczę kamień w dół stromo w górę stromo płaszczyzny poziomej nie ma
vacker_flickan Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 niczym Syzyf;) nie odpowiadają mi te „niewolnicze” środki „okowy pragnień”, „zakuta łańcuchami świadomość” trochę mi to groteską zalatuje no i toczenie kamienia trochę nadęte moim zdaniem końcówka najlepsza pozdr
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Hm, fakt, na myśl przywodzi Syzyfa.... mmm... nieźle...pozdrawiam Nieśmiertelności i miłości życzy - Nieśmiertelny
Anna Romanek Opublikowano 18 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Dzięki. Mam wrażenie, że "przepompowałam" początek, jak zresztą zauważacie. Trudno mi to zmienić, ale biorę na przyszłość Pozdr./Ania
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 wiersz jest świetny, jeden z najlepszych jakie u Ciebie widziałem, pierwsza i druga strofa bomba, a trzecia to prawie bomba atomowa ;) pozdrawiam będąc pod wrażeniem :))
Anna Romanek Opublikowano 18 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 bez przesadyzmu..."pot się leje", piszę Ach te starania, żeby myśl wykroić, to znaczy-czasem ładnie, czasem-w dziesiątkę trafić
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 tu Ci się udało, z pewnością :)
Anna Romanek Opublikowano 18 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 fine, idę czytać co tam nowego. Pozdrowionka
Luthien_Alcarin Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 pointa "płaszczyzny poziomej brak", tak bym to widzała, ale całość bardzo smaczna, nieprzegadana i daje Duży + Pozdrawiam Agata
Anna Romanek Opublikowano 19 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Dzięki Agato. Do mnie przemawia bardziej moja wersja-nie ma(sugeruje-nie ma wyboru), ale pomyślę jeszcze. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi