Igor Osterberg aliceD Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 I tak leżę… Czy po to gasiłem ogień gniewu by teraz dotykać lodowatą dłonią? Dlatego wykułem oczy złu aby słuchać jęku gwałconej przyzwoitości? Patrzę za siebie zgliszcza krzywd dokonanych Bezkarność, serce pełne pasji A jednak uwierzyłem Zamknąłem wrota piekła I tak leżę... przygnieciony Podłość podnosi głowę Jedno pytanie - warto było? - Wszystko czego potrzebujesz to nienawiść nuty z głośnika chcą napisać nową historię... 4
A-typowa-b Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 @Igor Osterberg aliceD oby nie nienawiść. Serce wysyłam na zmiękczenie. Ja wiem, to przez ten wiatr. 1
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 4 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 @A-typowa-b przez złych ludzi, którzy myślą, że mogą wejść na łeb, bo zachowujesz spokój buddy ;) dzięki 1
A-typowa-b Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 Rety, rozbawiłeś mnie tym komentarzem. Jakoś nie wiem dlaczego, ty pewnie zirytowany, ale ten spokój buddy :)))))) 1
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 4 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 @A-typowa-b no to teraz az sam sie zasmialem ;) 1
A-typowa-b Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 Ponieważ śmiesznie wyszło :)
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 4 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 @A-typowa-b nie śmiej się z Buddy ;) łączy nas brzuch ;)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 Witam - podoba się - Pozdr. 1
A-typowa-b Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 (edytowane) @Igor Osterberg aliceD widzisz, ja ze swoim walczę na basenie, ach unoszę się lekko. Edytowane 4 Listopada 2021 przez A-typowa-b (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi