Jimmy Opublikowano 17 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Myśli zbieram co jak gwiazdy rozsiane w niezbadanym bezkresie. Sensu i znaczenia poszukuję cierpliwie po lądzie dziewiczym stąpając. Rozglądam się obserwując pośród zasad chwiejnych, logiki poszukując. Od nowa nazwać pragnę to co nazwę posiada jednoznaczną. Choć czasem z rytmu wybity jestem i drogę od nowa rozpoczynam, To za każdym razem rzeczy nowe postrzegając odkrywam. Swiatła blask oczy moje razi i obrazu nie widzę, Słucham wtedy czego serce się domaga moje, a obraz sam z wnętrza nadchodzi prosto i dostojnie... Błogosławieni ślepcy, bowiem widzą najwyraźniej.
always born Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 .. ujmujący obraz ... taki prawdziwy i wizualnie mozliwy do dotkniecia... piekny
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Niezłe, końcówka najlepsza... trochę psuje rym w: Rozglądam się obserwując pośród zasad chwiejnych, logiki poszukując. może by zmienić ostatni wers na "poszukując logiki" ? Ogólnie jednak jest bardzo bardzo... pozdrawiam Nieśmiertelności i miłości życzy - Nieśmiertelny
Jimmy Opublikowano 18 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Bardzo dziękuję i cieszę się nizmiernie, że się Wam podoba................... Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi