Arsis Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2021 Powiedz mi, dlaczego wieczna noc otula chłodem skostniałe ciała… Dlaczego wciąż… Milczysz… … opuszczasz wzrok rozpływając się w dziwnej substancji czasu… Jeszcze przed chwilą trzymałem w ramionach blask księżyca… … jeszcze - przed chwilą… … odbity od stojącego lustra… Firanka wybrzusza się, niczym biały żagiel oceanicznego statku ― nagłym szlochem sinego mroku… Otchłań nocy ― spowija ciszę… … szelest cienistych liści na ścianie, westchnienia… … przytłumione głosy, gdzieś spoza zamglonych kurtyn przeszłych epok… Dobiegają.. … dobiegają… Jewgienijo… U ciebie ― już świta… … dnieje… Idziesz pustymi ulicami szarego poranka w podmuchach wilgotnej jesieni… … wzdychasz… (Włodzimierz Zastawniak, 2021-10-28) 5
Somalija Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2021 @Arsis Cały Włodek, niedostępny i niepocieszony...
Arsis Opublikowano 29 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2021 @Somalija cześć, aga...
Somalija Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2021 @Arsis Jestem na Ciebie obrażona...
Somalija Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2021 @Arsis A tak Cię zaczepiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 29 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2021 @Somalija co u mnie? wiesz...
Somalija Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2021 @Arsis Oczywiście, że wiem. Jesteś tak zajęty, że nie masz czasu przesłać mi piosenki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 29 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2021 @Somalijaprzepraszam... 1
Somalija Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2021 @Arsis Wybaczam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Zaraz założę słuchawki.
Rekomendowane odpowiedzi