huzarc Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2021 @Somalija piosenka jak najbardziej, taki powrót do przeszłości nostalgiczny w niej we mnie rezonuje;)
Somalija Opublikowano 24 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2021 @huzarc To fajnie, ja czasem jej słucham, bo mnie wycisza i jednocześnie motywuje do pracy. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
huzarc Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2021 @Somalija ha, a ja jestem tak wyciszony, że bardziej potrzebuję od muzyki pobudzenia:)))
Somalija Opublikowano 24 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2021 @huzarc hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , to mogłeś powiedzieć wcześniej, to zabrałabym Cię na crossa . Wróciłbyś jak nowy . 1
huzarc Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2021 @Somalija to kto kogo na ramie by wiózł, bo ja roweru nie mam:)))
Somalija Opublikowano 24 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2021 @huzarc ja tylko z górki mogę Cię zabrać Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
huzarc Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2021 @Somalija a pod górkę to może mam Cię pchać:) śliczne niebo i brzozy, które bardzo lubię, przypruszone migotliwymi odcieniami jesiennych liści.
Somalija Opublikowano 24 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2021 @huzarc sam się zgodziłeś do pchania Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Zdjęcia oczywiście nie oddają kolorów, bo na szybko robiłam, ale było tak żółto i tak nieprawdopodobnie niebiesko, że się wzruszyłam .
huzarc Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2021 @Somalija lepiej pchać, niż ciągnąć:) a zdjęcia i tak wyszły bardzo wielobarwnie.
Somalija Opublikowano 24 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2021 @huzarc No dobrze, widzę że nie odpuszczasz, pożyczę Ci rower, tylko żebyś nie się mazał, bo jeżdżę nawet przy temp. -1, oczywiście krócej i nie tak szybko, bo temperatura jest bardziej odczuwalna, więc jesteśmy umówieni Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dziś było pięknie . 1
huzarc Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2021 @Somalija przy takiej teperaturze to opony zimowe konieczne są. I nie lubię zimna, więc intensywnie musiałbym się rozgrzać na takiej przejazdce. I fakt, bywam natrętny, chłopska krew i zawziętość w sercu, haha:) i owszem pięknie było, ale już wszystko wieczorem się zadloniło;)
Somalija Opublikowano 24 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2021 @huzarc Zadloniło? W sensie zadłoniło czy zasłoniło, bo wyobraźnię mi podkręciłeś Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
huzarc Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2021 @Somalija miało zasłonić, ale jak rozbudziło Twoje wyobraźnię to tymbardziej spełniło swoją podświadomą rolę:)
Somalija Opublikowano 24 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2021 (edytowane) @huzarc hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , chyba się za bardzo dotleniłam . Dziękuję za niedzielną pogawędkę, do miłego pod wierszem . @Sylwester_Lasota Widzę, że patrzysz gdzie dziś byłam. Dla Ciebie: Edytowane 24 Października 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
GrumpyElf Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2021 @Somalija Dużo się tu pięknie zadziało.
Somalija Opublikowano 26 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2021 @Michał_78 To allelopatia dodatnia jedna roślina wpływa na drugą, ale z tym zagospodarowaniem miejsca po orzechu, to było naprawdę niesamowite, bo nie minęły dwa miesiące a spod pnia biło życie. Wiadomo, że jeśli ścinamy drzewo, to korzeń jest środowiskiem dla grzybów, glonów, pierwotniaków, śluzowców, owadów i innych stawonogich zwierząt. Ale jeżyna, to kilka kilometrów od ogrodu rośnie, dlatego o tym myślę...
Rekomendowane odpowiedzi