antonigrycuk Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 (edytowane) (W zasadzie nie bywam na portalach, ale raz do roku to i kura pierdnie.) Wszędzie Na razie żyjesz mimo mnie, a ja mimo ciebie, świeży powiew sztormu od strony życia. Na razie falujesz gdzieś między spojrzeniami, znikasz i pojawiasz się w polu, gdzie zerkam tylko kątem oka. Na razie czuję krople deszczu, co zalewają oczy i usta, co łaskoczą, spływając pod koszulę. Na razie zamykam oczy i cię nie przywołuję, ani ty mnie nie wzywasz z głową w poduszce. Lecz kiedy zawiśniesz w Pasie Oriona, kiedy zmienisz stan skupienia na kroplę rosy, kiedy spojrzysz wzrokiem mojego kota, kiedy zmienisz mi dotyk na pozbawiony piątej klepki i gdy osiądziesz między nutami, będę wiedział, że to ten czas. I że to już. Edytowane 15 Października 2021 przez AntoniG (wyświetl historię edycji) 6
violetta Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 każda sekunda moje życia, która nawet ucieka jest piękna.
antonigrycuk Opublikowano 16 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2021 @valeria Dziękuję
Annie Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2021 (edytowane) Nie wiem czemu podkreślasz, że ty nie bywasz na portalach - jako motto. W końcu czy bywasz czy nie, chyba nie za bardzo kogoś to interesuje oprócz ciebie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja czytam wiersz, skoro go zamieściłeś, a wiersz mi się podoba. Piękny, emocjonalny. Trochę nie wiem po co ta piąta klepka, ale to szczegół. Edytowane 16 Października 2021 przez Annie (wyświetl historię edycji)
antonigrycuk Opublikowano 16 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2021 @Annie Po to podkreślam, że nie bywam na portalach, bo nie komentuje też, a powinienem jako bywalec portalu. A piąta klepka? Czasem miłość pozbawia nas zdrowego rozsądku... Dziękuję za piękne słowa. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2021 Witam - udane pisanie ma to coś... Pozdr. uśmiechem.
antonigrycuk Opublikowano 16 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2021 @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi