LeopardM Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 piszę list do cb smsem piszę wszystko co chciałem powiedzieć ale zbyt się bałem wszystko co nie umiało przejść przez moje gardło przechodzi przez palce i klawiaturę nie chcę się rozmyślić więc szybko wciskam wyślij wiadomość wysłana... stoję przed tb wirtualnie obnażony z wciąż bijącym sercem w wyciągniętej dłoni i duszą na ramieniu wpatruję się w oczy twojego awatara odczytałaś... czekam na cb na twoją odpowiedź na ukojenie dla serca lub cios jestem gotowy cały świat dookoła już zniknął istnieje tylko ten ekran w mojej dłoni piszesz... 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziorowska Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 @LeopardM Bardzo ciekawy start. W interesujący sposób poruszasz problematykę doby portali społecznościowych. Jeszcze tu do Ciebie wrócę. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwonaroma Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Fajnie z tymi skrótami - cb tb. Oddają sposób zapisu z portali ale także ukazują nieśmiałość i oczekiwanie. Ogólnie przemawiający tekst. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 @LeopardM też się zaciekawiłam, co odpisała Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radosław Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Bardzo smutny i przejmujący wiersz. Jest napięcie, jest niedopowiedzenie. Pozostawiasz z ciekawością. Rozumiem, że ta wymiana w sieci to tylko dopelnienie relacji? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi