deli s Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Nie oskarżam imienia twojego grzechu -o pospolite zło. Nie jestem wdzięczny za twój bezruch spokoju. Prosisz mnie,bym milczeniem przeradzał sie w samotność i nie widział grzechów -twojego kłopotu. Jesteś moją potrzebną obojętnością -na co dzień i od święta, rzeczywistym wymysłem mojego wstydu. Patrzę na twoje usta, co grzech oskarżają, wiedząc, że zmieniają twoje imię i innym pozostawiają grzeszne – „ja”.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 nawet ciekawe... coś mi tylko zgrzyta w strofie pierwszej pozdro
deli s Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 ok dzęks a jak teraz??pozdrow.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 lepiej, teraz tylko jeszcze wywaliłbym 'twoje' z przedostatniego wersu, wcześniej mi się w oczy nie rzuciło ;)
deli s Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 no tak powtórzenie..coż ......za a zerkniesz na poprzedni mój tekst o kontrolowanym życiu .na początkującej.nieco go zmieniłem ale myślę ze jeszcze jest..miałki w sobie.dzięki pozdrow..
Rekomendowane odpowiedzi