KatPea Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2021 (edytowane) Być może uważasz, że dzisiaj mnie zrozumiesz. Według mnie jednak zupełnie nie pojmujesz. Co takiego staram Ci się przesłać? Może nic? Warto na tym już poprzestać. Ciągle szukasz jakiejś wartości, Ale czy zawsze autor ma słabości? Myślisz, że mam lata doświadczenia, Ale rok urodzenia nie ma tu znaczenia. Straciłam kogoś ważnego… Daj już spokój mój kolego! Chyba trapią mnie słabości… Albo sama kipię ze złości! „Za tym stoi coś głębszego” – mówisz. Zatem już mnie nie polubisz, „Bo ja piszę prosto z serca!” Ale ze mnie jest bluźnierca… Kłamię w życiu całkiem często, Nie obchodzi mnie Twe zdanie, Bo ja piszę tak dla siebie, Wiersze nie są wyszukane. Edytowane 29 Września 2021 przez KatPea (wyświetl historię edycji) 2
izabela799 Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2021 @KatPea moje też nie najważniejsze pisać sercem 1
M_arianne Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2021 @KatPea Może lepiej byłoby; lub sama kipię ze złości
KatPea Opublikowano 23 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2021 @Marianna_ "z złości" bo "z tej złości", a nie "ze tej złości". Zostawię, aby zachować rytm utworu. :)
M_arianne Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2021 (edytowane) @KatPea Możesz kipieć, lub nie kipieć, ale jednak zawsze ze złości. (reguły pisowni) Chyba że... w złości. Spokojnego wieczoru życzę. Pozdrawiam. Edytowane 23 Września 2021 przez Marianna_ (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi