Marek.zak1 Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 Przecież to nie żadna ściema zgaśnie światło i mnie nie ma. A jak będę gdzieś daleko, to tam na was będę czekać. To moja wersja wydarzeń. Czekam na Waszą, w formule jak oryginał, bo temat warty dyskusji:). Pozdrawiam. 1
beta_b Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 a jeśli PO nic nie ma i to nie żadna ściema po prostu nie ma nic - null ściana co świat zasłania i znika wszystko co było przed i potem przyszło jak koniec przedstawienia 1
Marek.zak1 Opublikowano 14 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 @beta_b To wizja mi bliska, ale czekajmy na inne. Pozdrawiam. P.S. Nasze jeziorko już prawie wyschło:(. Marek 1
A-typowa-b Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2021 (edytowane) koniec przecież i początkiem bywa ktoś umiera i ktoś na świat przybywa są również takie sprawy oraz sprawki których gołym okiem nie zobaczysz Pozdrawiam :) Edytowane 19 Września 2021 przez A-typowa-b (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi