Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2021 Kto wypunktuje wszystkie swe wady i publiczności poda je potem ten jest skończony bałwan lub kretyn lub potraktują go jak idiotę. Jeżeli chodzi o mą osobę powiem nieskromnie, że mam ich wiele ale wybaczcie mi czytelnicy, że nimi z wami się nie podzielę. Zamknę je w sobie i skumuluję wtedy uzyskam miejsce na nowe tylko, od kogo mam dziś brać wzorce myślę i myślę, zachodzę w głowę. Chciałem już nawet ogłosić konkurs i za porady dać swe zalety lecz do konkursu tego o zgrozo przystąpić chciały tylko kobiety. Upadła moja szczera intencja by stać się jeszcze bardziej wadliwym bowiem uznałem, że damskie wady zaowocują czynem szkodliwym. Tak pozostałem taki jak jestem bo damskie wady mi nieobyte więc nie ujawniam dalszych zamiarów a moje wady głęboko skryte. 4
izabela799 Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2021 dlaczego wstyd się przyznać? ja bym się przyznała, jeszcze jak ktoś by mi powiedział to ,jeszcze lepiej , bo wtedy wiem nad czym pracować. Pozdrawiam za wiersz plus ode mnie 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2021 @izabela799 A gdy bym tak nie daj boże miał zapędy do kradzieży nikt by za to nie pogłaskał bo kraść jednak nie należy. Nadgorliwiec by mi w sądzie wlepił grzywnę lub odsiadkę a cóż by dopiero było jak zniewoliłbym sąsiadkę? Pozdrowienia dla pradziadka Henia :)
corival Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2021 @Henryk_Jakowiec Tym razem bez rymu, bo czas mnie goni tak, że tylko kurz widać. Popieram jednak nie zasypywanie innych recytacją wad własnych. Jedni zauważą te, inni inne, więc po co podsuwać im tacę z pełnym zestawem? ;) Pozdrawiam :) 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2021 @Henryk_Jakowiec 'Człowieka nie określają jego wady, ale sposób, w jaki je przezwycięża.' 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 @corival By oczyścić atmosferę z odkurzaczem już przybywam a jak trzeba to i ślady na podłodze też pozmywam. Serdeczne pozdrowienia od pradziadka Henia :))
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 @MIROSŁAW C. Wady można mieć ukryte przed bliskim jak i światem można z nimi się obnosić uwypuklać je wiwatem. Serdeczne pozdrowienia od pradziadka Henia :))
Rekomendowane odpowiedzi