Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 19 363
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Witam - dziękuje ci serdecznie za tak miły i szczery komentarz -
Pzdr.radośnie.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Waldemar_Talar_Talar · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Witam - dziękuje ci serdecznie za tak miły i szczery komentarz - Pzdr.radośnie. -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@andrew Bardzo dziękuję! Twoje słowa wróciły do mnie jak echo, które rozumie, że niektóre dźwięki nie szukają odpowiedzi, tylko świadka. Serdecznie pozdrawiam. @Łukasz Jurczyk Bardzo dziękuję! glina stwardniała ale rzeźba została w dłoniach Serdecznie pozdrawiam. @Marek.zak1 Bardzo dziękuję! Pigmalion mi tu nie przyszedł do głowy. :) Lubię, kiedy ktoś przynosi do wiersza coś, czego w nim nie zakopałam. :) Serdecznie pozdrawiam. :) -
Przez Waldemar_Talar_Talar · Opublikowano
pchał życie pod górę nie poddawał się mimo tego że widział tył czasami płakał widząc Boga na którego był zły pchał do końca ale brakło sił pokazało czym naprawdę jest a tak bardzo chciał ujrzeć szczyt jego cudowne ponoć drzwi -
Przez Sylwester_Lasota · Opublikowano
Lubię graty pośrupane i całą resztę też. Pozdrawiam. -
Przez Trollformel · Opublikowano
@Mitylene Dziękuję, "Deszcz pod moim niebem" jest tematem. Uwielbiam abstrakcię, nie łatwa do wyrażenia, szczególnie słowami. :) @Lapislazuli Dziękuję bardzoZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
@Berenika97 Tak to sobie ujęłam. :) Dziękuję :) @viola arvensis Dziękuję, był wyzwaniem do napisania tego humoru. :) Dziękuję Wszystkim za docenienie, nie mam pojęcia jak odpowiadać "na lubię" to indywidualnie.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne