Antoine W Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 6
Antoine W Opublikowano 4 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2021 @Dag nie wiem skąd wiedziałem takie rzeczy, wiele lat temu... dzięki za czytanie ponurej czarnej książeczki...
Antoine W Opublikowano 4 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2021 @Dag mam koleżankę zafascynowana Indiami, yogą - jej zawdzięczam to że znam Jiddu (chyba dobrze napisałem) ale książki pożyczałem od niej, a kontakt urwał się, szkoda. Dobranoc Dag.
Antoine W Opublikowano 5 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2021 @Dag dam radę - świat jest wielki, może moi znajomi "w realu" mają gdzieś na półce w bibliotece...
ama dablam Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2021 @Antoine W nareszcie ktoś nie boi się śmierci, oczywiście własnej, nie chcę tutaj ironizować, czarny nie biały wiersz, pomysł na nową kategorię...brawo!
Antoine W Opublikowano 6 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2021 @annabelle się nie bałem - lepiej nie pytaj jak teraz.... ;)
Antoine W Opublikowano 9 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2021 @MIROSŁAW C. Dzięki za czytanie :)
Rekomendowane odpowiedzi