dz_re Opublikowano 13 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 uwielbiam przekomarzać się w dorzeczu wyzwolonej amazonkiw temperaturze powyżej 96 stopni Fahrenheita ciekły kryształ pozwala nonszalancji zdjąć maskę ponoć radio podało dobrą prognozę zawaliły się sufity miast poległa w gruzach obojętność zszedłem nisko powiedziałaś - jestem wysoko wzlatuję zostałem mówiłaś - jestem bardzo nieważka gryzłaś poduszkę światła radością wilgotniejszą od prześcieradeł Gangesu depilację próśb zacząłem od wyciągania najsmaczniejszych drzazg pojednania
Izabella_Sendor Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Witam Panie Em ;-) Może trochę za dużo metafor zbudowanych na dopełnieniach- to dla mnie jako czytelniczki trochę obciąża tekst pod względem formalnym, ale treść -jak przeważnie u Ciebie jest piękna, bo nie dość, że klimat, to te Twoje diamentowe momenty uwielbiam przekomarzać się w dorzeczu wyzwolonej amazonki w temperaturze powyżej 96 stopni Fahrenheita ciekły kryształ pozwala nonszalancji zdjąć maskę ponoć radio podało dobrą prognozę zawaliły się sufity miast odciążyłabym trochę końcówkę-bo są tam aż dwie metafory dopełnieniowe, ale to tylko uwagi formalne . Tekst wywołuję piękne uczucia-i to najważniejsze, korekta formy mogłaby wyeliminować pewne zgrzyty w komunikacji . pozdrawiam przeserdecznie;-)
dz_re Opublikowano 13 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za komentarz przesympatyczna Krakowianko... zgadzam się z dopełnieniami w wierszu- jest ich tu sporo, lecz tak właśnie ułożyłem go sobie... co do zmian, i ja zapatruję się sceptycznie -dzięki raz jeszcze za zatrzymanie się przy mnie pozdrawiam bardzo gorąco -dz_re
amandalea Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Świetny erotyk dz_re :)))...no no i kto by pomyślał,że panowie też potrafią pisać tak delikatne erotyczne wiersze :) Pozdrawiam ama
dz_re Opublikowano 13 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. amandaleo... ...na Twój komentarz odpowiem skromnie- dziękuję psst..mężczyźni potafią wiele, potrzebują tylko, żeby ktoś ich pięknie zapalił.:)) pozdrawiam -dz_re
Rekomendowane odpowiedzi