Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 3 Września 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Września 2021 (edytowane) mgnieniem ciebie ślepnę ciepło spojrzeń rozszerza naczynia pod skórą wtula mocno pamiętam cię drżeniem opuszków dotyk mokrych ust przetacza cię do krwi całujesz mnie całą sobą tkanki zgodne współprzeniknięte trzęsiesz mną to nie śmiech ani płacz srebrzenia słowa tylko niszczą Edytowane 21 Września 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 8
jakub.m Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2021 @Somalija Podoba mi się ten wiersz, słowa niszczą to, co nie istnieje. Jak dobrze, że niektórych ludzi rozumie się bez słów. Pozdrawiam ciepło
Somalija Opublikowano 3 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2021 @jakub.m Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , pozdrawiam .
Somalija Opublikowano 4 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2021 (edytowane) @Marcin Karol Szymański przestanę, dzięki Mustrzu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Jeśli nie masz odwagi podjąć dyskusji, to nie zaczepiaj ludzi. Nie wiem o co Ci chodzi ? Wszystkie metafory są moje, ciężkie i duszne bardzo często. Czytaj więcej, polecam Słowackiego, bo widzisz są ludzie, którzy rozumieją tylko siebie. Pozdrawiam serdecznie . Edytowane 4 Września 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Leszczym Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2021 @Somalija ekstra erotyk zawsze uśmiech wzmoże:)
Somalija Opublikowano 4 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2021 @Leszczym osz Ty Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Z uśmiechem zawsze łatwiej i do twarzy . 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2021 @Somalija A na cóż słowa potrzebne? :) Dobra, zostawmy coś na jutrzejszy wieczór. Muszę dawkować przyjemności. ...jeśli zdołam.
Rekomendowane odpowiedzi