Anna Romanek Opublikowano 13 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Pochylona głowa mrok na żelaznym łóżku
M.Senecki Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem co przyświecało powstaniu takiego obrazu. Jest on w klimatach haiku. Mnie osobiście kojarzy się z celą więzienną ; noc-- na szybie okna tylko mój oddech Z przymrużonym okiem !!!
tygrys_pietrek Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 dobra rzecz ale ten obraz mnie przeraza. kojarzy mi sie z zakladem psychiatrycznym. pietrek
Anna Romanek Opublikowano 13 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Odpowiadam Wam obojgu: dobrze się kojarzy. To o Van Goghu Pozdrawiam
Anna Romanek Opublikowano 13 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Przepraszam, chyba powinno być-o Van Gogh
Lefski Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Van Gogh żelazne wyro czerep o ścianę nie oceniam... wyrażam opiniEM osobisTOM
Anna Romanek Opublikowano 14 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Mogło tak być, czego nie życzę panu
Lefski Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 proszę wybaczyć jeśli czasem zbyt ostro wyrażam swoje opinie. W żadnym razie nie zamierzam ranić niczyich uczuć Lef-pokłoń-ski
Rekomendowane odpowiedzi