Somalija Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 @[email protected] WW przegrał i na Twoje szczęście, bo inaczej byłabym właścicielką księżyca, a Ty dłużnikiem ludzkości, nie dziękuj mi, nie ma sprawy, lubię pomagać Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Hmmm, wiersz, ze straganu czy windy ?
Sylwester_Lasota Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 A wracając do mojej teorii.... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Somalija Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 @Sylwester_Lasota wiesz, nieudaną była od początku, ale to nie Twoja wina. Przy WW pracowały i pracują najwybitniejsi jakich ziemia wydała. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
[email protected] Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 @Somalija Windy nie mam na stragany nie chodzę a zerżnąłem z Beja... zajrzyj. @Somalija Ziemia ich wydała a nie potrafią sobie z tym problemem poradzić, nie potrafią postawić kropki nad 'i'.
Somalija Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 @[email protected] nie mam tam konta, a co się stało ?
[email protected] Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 @Somalija Właśnie tam, ten wiersz pisany w windzie dostał 62 punkty, spróbuj tyle samo uzyskać za jakikolwiek swój wiersz. Dajmy na to pisany przy biurku z pełną weną i natchnieniem i przy księżycu za oknem. Dobranoc, miłych snów.
Antoine W Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2021 @[email protected] cudny "lepiej" wydrukuję sobie :) 1
[email protected] Opublikowano 2 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2021 @Antoine W Nie myśl że tak łatwo mi uciekniesz jak nie odpowiesz - WW czy Bóg? Pozdrawiam Antoine. wszyscy unikają odpowiedzi jak widzisz... boczkiem, boczkiem. 1
Antoine W Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2021 @[email protected] dla mnie WW - tylko kto podpalił ten lont...? 1
[email protected] Opublikowano 3 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2021 @Antoine W Dla mnie to samo ale optuję za trzecią drogą, bo prawo zachowania masy mnie w tym przypadku intryguje... prawie z niczego - aż tyle? Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi