joanna53 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Ścieżkami życia kroczę uparcie i dźwigam bagaż codziennych trosk wszystko spisuję na jednej karcie to co ze sobą niesie mi los Omijam kłody choć z wielkim trudem a w oczy wieje mi nieraz wiatr lecz celu życia nigdy nie gubię bo gdzieś piękniejszy istnieje świat A życie niesie nowe wyzwania a ja na nowo układam wiersz od czego zacząć już nie wiem sama jak swoje myśli wpiąć w każdy wers 6
[email protected] Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2021 @joanna53 Opisz rozterki i to co boli, jak możesz Asiu nie jedz już soli. Cukier na zdrowie, zaszkodzi ciału, chwilą żyj pięknie a przeszłość scałuj. Miłego wieczoru. 2
joanna53 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Dziękuję Grzegorzu za komentarz, bardzo mi się podoba, pozdrawiam i życzę miłego wieczoru:) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Witam - jest zgrabnie tak lubię - Podr. już wieczorowo.
joanna53 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Dziękuję i pozdrawiam:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Niezły wiersz, chociaż myślę, że z jednym a zaczynającym wersy w ostatniej strofce dałoby się coś bez trudu zrobić nie zmieniając treści. Pozdrwiam.
Rekomendowane odpowiedzi