Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Organoleptycznie odczuwalny, bardzo mocny.  Ale końcówkę czytam jednak optymistycznie.  Przypadek zmielonego daje jednak nadzieję, że wysiłek, ciężka praca i dobre, szlachetne intencje powodują, że Bóg/los/Wszechświat czy jakaś inna Wyższa Instancja  nie zostawia takiej osoby samej sobie i pomimo trudności i traum przychodzi ratunek i szansa na normalne życie...  Tak to widzę, swoimi oczami, na tę chwilę :)    Pozdrawiam serdecznie :)   Deo
    • Pięknie, klimatycznie, głęboko :) Lubię taką zmysłową nastrojowość :)   Pozdrawiam z podobaniem :)))))   Deo   P.S.  Jeszcze ta muzyczka bajeczna, mmmm.... :)))
    • Luty da lodu moc: co mu do lady - tul.    
    • @violetta w młodości pływałam, tu sporo się nauczyłam, wchodziłam do łatwych portów, ale walczyłam z chorobą morską.  Na St.Lucia są mega kąpiele z błota wulkanicznego i ciepłe wodospady. Ciało aksamit. Widoki z Pitonów ładne, ale błoto najlepsze, tylko nie z kratera ;). Termy powulkaniczne są bogate w minerały. To dopiero SPA!

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @beta_b oglądam dużo filmów przyrodnich, uwielbiam. Piękne są na Santa Lucia widoki zatoczek z tymi dwoma szczytami. Sterowałam trochę jachtem, trzeba umieć wiedzieć gdzie zacumować, żeby nie mieć kolizji, zazdroszczę takiej wyprawy. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...