tetu Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 redukcja do zera wymaga precyzji, dlatego maluję oczy. na czarno paruje tylko szkło, w którym półpłynny obraz coraz rzadziej drży. powiesz, że to zdrada, jakaś płaska scena — akt odmarzających włókien. nie nazywaj słabością tego, czego nie znasz, ciepło też potrzebuje miejsca; za twoim spojrzeniem ścielą się barwy, trzeba tylko wyjść poza, udźwignąć, wyrzec się przywiązania. dlatego maluję oczy — na czarno. 3
huzarc Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 @tetu Wciągające, jak czerń, a szczególnie jak głęboka i przepastna czerń kobiecych oczu... Pozdrawiam:)
dach Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2021 @tetu mogę się spokojnie, ładnie zrewanżować. Ten wiersz Bardzo się spodobał. Pozdr.
corival Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2021 @tetu Ciepło spojrzenia i chłód spojrzenia... zawsze da się wzmocnić, bądź osłabić. Spodobało mi się takie ujęcie w słowa... Pozdrawiam :)
[email protected] Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2021 @tetu Zdanie zaczyna się z dużej litery, po kropce także, taka jest polska pisownia, u Ciebie moda... a jakże! Pozdrawiam, miłego dnia.
tetu Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2021 @huzarc lubię czerń, jest gładka. Cieszę się, że wciągnęło, dziękuję i pozdrawiam. @dach nie trzeba było, naprawdę. Pozdr. @corival i o to chodzi. Dziękuję i pozdrawiam. @zetjot widzisz? uderz w stół:) niech ta sobie narzekają, nie mam na to wpływu. Zawsze znajdzie się ktoś mniej lub bardziej zadowolony. Serdeczności. @[email protected] widocznie taka moja moda, a jak się nie podoba... nie trzeba patrzeć. Nikogo na siłę tu nie ciągnę. Myślałam, że już dawno to zrozumiałeś. Pozdrawiam.
tetu Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Pi, niewłaściwie;) Ale może coś w tym jest. Serdeczności. @Dagdzięki, że tak to widzisz. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi