Antoine W Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Nie klękaj Nie klękaj. Nie klękaj przed losem chłopaku, dziewczyno! Nie klękaj! Złe chwile miną. Złe chwile miną! Dalej już będzie słoneczny dzień. Przy drodze cień. Przy drodze cień… A gwiazdy? A gwiazdy już będą mogły zaświecić. Jak oczy dzieci. Jak oczy dzieci. I dusza bratnia też znajdzie się. Już będą dwie. Już będą dwie! I będzie już można. I będzie już można wiatrem się zachłysnąć! Z gwiazdami błysnąć. Z gwiazdami błysnąć… Dłoń podać temu kto z sercem pustym, I pustym trzosem. Klęczy przed losem. Klęczy przed losem… Pisane dla niego – Edwarda S. Niechaj mu będzie dobrze. Tam gdzie teraz jest… 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwa-Iwa Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Mam nadzieję że tym razem klimat wiersza zrozumiałam bo przemawia to do mnie mi się podoba pozdrawiam :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoine W Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 @Iwa-Iwa mam wiarę że znasz poetę z dedykacji. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violetta Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 chyba, że z pierścionkiem :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoine W Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 @valeria lol nie spłycaj ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 @Antoine W Kukiz by to dzisiaj rzewnie wyśpiewał bo humor nie jego... kolega. Miłego wieczoru, piękny hołd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoine W Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 @[email protected] dziękuję - wiem że zrozumiałeś mnie dokładnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoine W Opublikowano 12 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 @R.Loba piszemy nie pod tym o czym piszemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Loba Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 @Antoine W Bo ja to za bardzo nie ogarniam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoine W Opublikowano 12 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 @R.Loba dajesz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi