ais Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2021 ~*~ "archipelag beztroski" czas delicji euforii familii gadu gadu humorki impresje jabłeczniki kulki lodów łaskotki muzyka niezapominajki obfite przytulanki rubaszność słońca tańce ucałowanie wakacje zabawa żar ździebko yunnan ~*~ 5
[email protected] Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2021 @ais Prawie wszystko w zasięgu, portfel i ciało rezerwuj. Pozdrawiam Ais, tylko nie Bałtyk. 1
violetta Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2021 Mi się chce tańczyć, całować:) 1
ais Opublikowano 30 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Grzegorzu, mamy tylko jedno morze - morze Bałtyckie! Yuppi! Posiedziałabym na pustej plaży i pogapiła się w horyzont... Dziękuję za odwiedziny. Pozdrawiam :))) hahaha, to tańcz i całuj, jakby jutro miało nigdy nie nadejść! Dziękuję valérie :)))
ais Opublikowano 30 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szczęściara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
ais Opublikowano 30 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Well... Byłoby zbyt kolorowo i nienaturalnie, gdyby wszyscy byli szczęściarzami. Ktoś musi być pechowcem, więc ta rola przypadła mi w udziale - pechowściara to ja :)))
violetta Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2021 ale za to jest bardzo urocza, piękna, dobra:) 1
ais Opublikowano 30 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, że rodzina nie czyta, bo mieliby ubaw po uszy hahaha Wzajemnie!!! Bajó valérie, baw się dobrze, roztańczona i rozcałowana i napisz o tym wiersz :))))))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2021 Witam - myślę że to dobry wiersz - Pozdr. 1
[email protected] Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2021 @ais Zwłaszcza wieczorami i nocą Bałtyk ma swój urok... ależ Ci zazdroszczę. Miłego urlopu. 1
violetta Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2021 To przyjedź do mnie z rodzinką, to Cię rozczulę:) 1
ais Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję pięknie. Pozdrawiam. O, jak miło :))))))))))))))))) I tak mnie rozczulasz przemiłymi komentarzami Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już skończył mi się urlop i nie widziałm morza... Chlip chlip... Ale z chęcia przeczytam o morzu wiersz :))) 1
[email protected] Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2021 @ais Specjalnie dla Ciebie napiszę... obiecuję. Pozdrawiam pięknie. 1
_M_arianna_ Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2021 (edytowane) @ais Dopieszczona na słodko, i owocowo, wakacyjna beztroska. Oby... Pozdrawiam. Edytowane 2 Sierpnia 2021 przez Mari_anna_ (wyświetl historię edycji) 1
ais Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chętnie przeczytam, Grzegorzu :) Pozdrawiam! Niektórzy z nas nie będą miło wspominali obecnych wakacji... Tymczasem cieszmy się słonecznymi dniami i jeszcze w miarę ciepłymi wieczorami :))) Pozdrawiam!
[email protected] Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2021 @ais Daj mi czas, dla Ciebiu musi wybrzmieć oryginalnie, jakie morze lubisz? Kłaniam się pięknie.
ais Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Każde morze może być :))) a czas masz nieograniczony :) Dziękuję :)))
[email protected] Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2021 @ais Nieograniczony czas na życie, czy wy aby to słyszycie? Dałaś mi nieśmiertelność Ais, dziękuje. 1
Rekomendowane odpowiedzi