Somalija Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 (edytowane) nie odpuściła mi krew i skoczyłam do jeziora po suchy kamień jeszcze nad wodą wyje pies to moja zła droga na modłę ofiar żądna pewnie wypłynę na wiosnę śnię pod mętnym rozhuśtanym niebem zataiłam twoje oddechy liżesz sutki pachy opalem lśniąca skórę ud pod tobą czuję dno w przeciwieństwie pieśń to starsza niż myśl bo serca Edytowane 21 Maja 2024 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 5
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 @Somalija zaczynam się Cię bać... syrena-wampir + namiętność = rosyjska ruletka
Somalija Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 @Igor Osterberg aliceD zmruż oko i leć wysoko Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam .
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 @Somalija no to juz sobie polatalem ;) nie ma co mruzyc oczu, trzeba miec jednak okulary ;P Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 @Igor Osterberg aliceD przyleć, lubczyku Ci dam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 @Somalija hehehehe - no tak... hm... poproszę starego, aby zreperował mi skrzydła... o cholera, ale to jestem już starym ;) wezmę może dla pikanterii swoje wędzone chili? ;P Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 @Igor Osterberg aliceD stary, stary... łobuzy się nie starzeją Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 @Somalija hahahahah hahahahah no tak, w zasadzie ;P ale wcale nie jestem łobuzem ;)
Somalija Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 @Igor Osterberg aliceD Osz Ty ! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 @Somalija ojej, jakby topielica... proszę nie skakać, pani agnieszko... a tak w ogóle miała pani nie pisać już z powodu wypisania? ale swoją drogą tekst bardzo, oczywiście moim subiektywnym zdaniem, bardzo dobry...
Somalija Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 @Arsis nie przypominam sobie żebyś byli na pan/pani Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , proszę pana. Wypisana...
Somalija Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 @Arsis niektórzy nazywają to weną. Zresztą zobaczymy, jestem kobietą, więc rano mogę być o czymś przekonana i bronić tego jak lwica, a wieczorem nie pamiętać Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 @Somalija jesteś kobietą? rano pamiętasz ,a wieczorem zapominasz?
Somalija Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2021 @Arsis coś koło tego, oczywiście w dużej przenośni Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Wędrowiec.1984 Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2024 @Somalija Jesteś czasami tak bardzo dosłowna, że można sobie scenę z wiersza wyobrazić tuż przed sobą, zupełnie bez żadnego wysiłku, ale... naprawdę lubię czytać takie erotyki. Nie mam ostatnio jakoś nastroju, żeby popisać erotycznie, więc sobie czytam. Podoba mi się. :)
Rekomendowane odpowiedzi