Somalija Opublikowano 19 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 @Arsis @Arsis już się częstowałam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , ja jestem ucieszona muzyką od Ciebie. Dobranoc .
Arsis Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 @Somalija pojadę sobie do kadykczanu... to na dalekim wschodzie rosji, w obwodzie magadańskim... opuszczone, zdewastowane miasto duchów... lobię patrzeć na smugi słońca pokrywające obdrapane, popękane ściany, podłogi... sufity... wirują w nich drobinki kurzu... 1
Somalija Opublikowano 19 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 (edytowane) @Arsis ciągniesz na wschód, jak ja na północ Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , mam powody... W tym moim wierszu brzoza jest z północy, po nocy polarnej, czarna od ciężkiego, zimnego wiatru... Edytowane 19 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 19 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 @Dag cześć, leżę tam rozciągnięta i być może topię ten lodowiec lub zamarzam w zależności od nastroju Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 @Somalija cześć... przeziębisz sobie jeszcze nerki... i będziesz wtedy, co pięć minut...
Somalija Opublikowano 20 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2021 @Arsis Włodek, to tylko przenośnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2021 @Somalija taaak? a ja myślałem, że na serio... droczę się jeno...
Somalija Opublikowano 20 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2021 (edytowane) @Arsis zaiste się Pan droczy, Włodzimierzu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Co masz na obiadek, ja piekę ziemniaki z warzywami i ziołami, mniam . Jeszcze raz dziękuję za muzykę z wczoraj . Hahaha , widzę że z Renią dziś konwersujesz Edytowane 20 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Arsis Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2021 (edytowane) @Somalija dzień dobry, ano droczę... chętnie bym spróbował obiadku, na razie nic nie mam, ale może sobie później coś kupię... muzyka? a, nie ma za co... konwersuję z renią, bo oparło się wszystko o małego ptaszka... na fresku;) Edytowane 20 Lipca 2021 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 20 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2021 @Arsis Widziałam myślałam, że biedak wypchany a on tresowany Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Somalija Opublikowano 21 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2021 @Arsis @Arsis Dziękuję, jestem matką dwójki dzieci. To ogromne wyzwanie...
Arsis Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2021 @Somalija dzień dobry... mamo... nie mam już arbuza, ale mam za to rzodkiewki, chcesz?
Somalija Opublikowano 21 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2021 @Arsis cześć, chętnie, chociaż myślę o kawie, miłej czarnej kawusi Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Arsis @Arsis umieram z nudów na szkoleniu, więc piszę wiersz, trochę drapieżny i mroczny, oczywiście miłosny
Arsis Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2021 @Somalija to napisz, poczytam, bo mnie nikt nie czyta i nie kocha;(, a coś skrobnąlem... drapieżny, mówisz? brzmi interesująco... ech, ta miłość...
Somalija Opublikowano 21 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2021 @Arsis ja Cię dziś przeczytam w domu na tarasie na spokojnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . A przypominać Ci jak w tamtym roku w czerwcu dałeś mi kosza, a Tereską się nie przejmuj, wszystkie są takie same chcą tylko wydać potomstwo i frrrr, marudzić że im źle...
Arsis Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2021 @Somalija ja ci kosza?? tereska... tereska... jaka znowu tereska? aaa, ta tereska, ta, co fruwała wokół świecącej lampy... tłukła się o nią i tłukła... aaale poleciała, wyfrunęła w siną dal...
Somalija Opublikowano 21 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2021 @Arsis no widzisz, pamięć wraca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 21 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2021 @Arsis mój wiersz jest jeszcze w powijakach, muszę trochę odpocząć a Twój przeczytałam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , jest mocno, jak to u Ciebie .
Pan Ropuch Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 czytałem przez kilka dni i czytam dziś... jest bardzo dobrze Pozdrawiam Pan Ropuch
Rekomendowane odpowiedzi