Lenka z okienka Opublikowano 9 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 w obślizgu lodu w śniegowym rozmlaskaniu - całowanie stóp
Orston Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Dobre! chociaż ja wolę całowanie ust, ale i na tym można się poślizgnąć ;) Pozdrawiam gorąco!
Lenka z okienka Opublikowano 9 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może trochę zbyt obślizgle mi wyszło, ale cóż... siła skojarzeń. :o) Pozdrawiam cieplutko
Jarek_Polanowski Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Uroda tego haiku polega również na tym, że ma więcej niż jedno znaczenie. Pozdrawiam.
Lenka z okienka Opublikowano 10 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mi się właśnie najbardziej podoba w haiku. Mało słów - dużo znaczeń. Pozdrawiam
tygrys_pietrek Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 raaaany ! jak sie to czyta na glos to mozna sie opluc :) kojarzy mi sie lubieznie, chyba zbyt... ale z drugiej strony jest na czym wyobraznie zawiesic. pietrek
Rekomendowane odpowiedzi