Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2021 (edytowane) smutek zawsze boli nie ma wesołego jest jak cierń na głowie Chrystusa smutek nie kłamie zawsze szczery jak drzwi za którymi nie ma nic smutek to smutek nie wygrasz z nim zachodem ani szumem drzew smutek to potęga był jest i będzie zdobił twarze i nieudane myśli Edytowane 10 Lipca 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 4
Kici-Budda Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2021 @Waldemar_Talar_Talar Piękny wiersz, trochę bym go jeszcze wzbogaciła próbą odpowiedzi na pytanie dlaczego? Żeby wykluczyć gloryfikację smutku. Smutek to potęga, zwłaszcza jeśli słowa te wypowiada mężczyzna, natomiast radość do jest moc. @Kici-Budda Istnieją też łzy szczęścia.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - odwieczne pytanie - dzięki za czytanie oraz komentarz - Pozdr. @Gosława - zaskoczyłaś mnie - ja starałem sie czasami do ciebie zaglądać - ale gdy zobaczyłem brak odzewu zrezygnowałem - A tu proszę - cud poetycki za który dziekuje szczerym uśmiechem. Pozdr. wakacyjnie. Edytowane 11 Lipca 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Nikodem Adamski Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 Smutek potrafi dezintegrować człowieka, żeby mógł stwarzać się na nowo. Nie zaryzykowałbym stwierdzenia, że jest wyłącznie czarnym charakterem.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 @huzarc - @Nikodem Adamski - @szubazdolka - dziekuje wam - 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2021 @Adam12 - dziękuje -
Rekomendowane odpowiedzi