Perykles Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2021 (edytowane) *** Facebook jest czystą kartą Nie tylko dla wierszy Nie musisz w to wierzyć Jeśli oglądałeś rozmowy w toku Te lajki obiecujcie i powierzajcie Ja dochowam tajemnicy I nikt nie będzie widział na mojej tablicy To rzemiosło jest trudne A kiedy wydam tomik Nie będzie go tutaj W końcu spełni się moje marzenie O byciu niewidzialnym Nikt nie będzie mnie widział ani podziwiał W końcu Pan Nikt dojdzie do końca I skończy z papierem w ustach syreny Moja próżność moja pycha Witam na końcu i umieram bezgrzeszny W kościółku przy ulicy "nie ma" Taka moja aura dlatego że długo nie gotowałem I nie widzicie mnie choć we mnie woda Jak w rurach wodociągowych Bez filtra trochę trudna zatruta Jestem tylko człowiekiem Który zapłakał w końcu Z ciągłego nie lubienia Pierwsza emocja to zazdrość Druga zaraz po niej to kruchy żal Sława przeminęła Starość puka Jestem ciałem które zeżrą robale Trudno że mówię o śmierci Czy to znaczy że nie kocham życia Nie Kocham i robale Maluszki moje Także istotne Może moje prochy wejdą w morze Może Nie wiem Już myślę nad moim testamentem Każdym rozdanym uśmiechem Lub twarzą pełną zadumy i smutku Ale dzisiaj ładna dziewczyna Uśmiechnęła się do mnie w tramwaju Niesamowite wspaniałe Zmarszczyła oczy jakby przez chwilę zobaczyła słońce Powiedziałem jej milcząc Też Cię lubię dlatego tu usiadłem A jest na Ziemi trochę ludzi I nie wszyscy mają tatuaże Edytowane 7 Lipca 2021 przez Perykles (wyświetl historię edycji) 2
Rekomendowane odpowiedzi