Somalija Opublikowano 3 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 @[email protected] Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem, dlaczego nie rozumiesz ? Nawet po polsku nie pomaga. Piszę nie odpisuj, a Ty dalej swoje. Przyjmij szczere gratulacje za wiersz i nie produkuj złośliwości, bo ja ich czytać nie chce. A jeśli lubisz słowne pyskówki, to musisz sobie wybrać kogoś, kto pozwoli się upokarzać lub w docinkach dorówna. Tu jest zły adres...
8fun Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem oczarowany ;) Bareja się chowa... Edytowane 3 Lipca 2021 przez 8fun (wyświetl historię edycji)
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 @[email protected] chyba za bardzo pojechałeś.... zapachniało nacjonalizmem w kraju wielbiącym religie semickie...
Somalija Opublikowano 3 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 @8fun Igor mnie ostrzegał, Error wyraził negatywną opinię a z Grzegorzem rozmowa ma gdzie indziej punkt ciężkości. Ja tu nie widzę nic śmiesznego, może trochę bałaganu w wypowiedziach. @Igor Osterberg aliceD Igor, dziękuję. Nie eskaluj, to już wyjaśnione.
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 @Somalija no wiesz, trochę się nudzę i może trzeba trochę rozruchu ;) ale jak mówisz - to się wycofuję 1
[email protected] Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 @Somalija To Ago pisz po polsku i zrozumiale, żebym mógł się odnieś do tego co piszesz, ostatecznie możesz do mnie nic nie pisać i po sprawie, dlaczego się popisujesz.
Somalija Opublikowano 3 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 @Arsis Cześć Włodek, już wstałeś Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dziękuję za piosenkę, właśnie prasuję ubrania na cały tydzień i włączyłam sobie. Jak znajdę wieczorem trochę czasu to Ci coś prześlę do słuchania, ale nie z tego linku, bo muszę skasować ten wiersz. Jest za brzydki jak na org. Przynosi tylko nieporozumienie, zaraz wejdzie do tygodniówki, bo ma wiele komentarzy .
Arsis Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 @Somalija to nie przeszkadzam w prasowaniu... nie kasuj, zostaw... @Somalija umieszczam tu linki na nasza.muzyka.org, aaale chyba nikt nie słucha, więc zamieszczam je tak sobie, sam dla siebie... wszyscy stamtąd pouciekali...
Somalija Opublikowano 3 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 @Arsis @Arsis bo musisz dać pobudzająca do tańca, taką energetyczną Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 @Somalija czyli, co? tango milonga? czy la comparsitę?
Somalija Opublikowano 3 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 @Arsis nieeee, nasze rodzime disco polo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 3 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 @Somalija @Gosława @Arsis ooo, Włodek jak Renia słucha, to zapodawaj Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Somalija Opublikowano 3 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 @Gosława wiem, bo mnie też edukuje muzycznie, pilnie słucham tych propozycji Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 @Somalija chciałaś disco polo, masz disco polo...
Arsis Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2021 @Somalija masz żwawsze rytmy, żebyś nie myślała o mnie, żem żółwiasty, mroczny mruk... lubisz el mariachi? ja uwielbiam, jak również luisa miguela...
Somalija Opublikowano 4 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2021 (edytowane) @Arsis nigdy nie myślałam w ten sposób o Tobie, myślałam że Ci ktoś konto zajumał Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Nie znam tych dżentelmenów, ale i im, i muzyce nie mam nic do zarzucenia . Dziękuję za piosenkę . Edytowane 4 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2023 @Somalija Miewam różnie, w zależności od nastroju: czasami lubię subtelne, lecz oczywiste aluzje, a czasami... pragnę w erotyku zobaczyć niczym nieskrępowaną, gołą namiętność - żeby wylewała się z tekstu. Cieplej mi. :)
Somalija Opublikowano 23 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2023 @Wędrowiec.1984 Nie ogrzewaj się samotnie, przy obcym wierszu... wyrusz w miłosną drogę z kimś, kto dotrzyma Ci kroku... wszystko jest do odkrycia i przeżycia... Bardzo Ci dziękuję za wszystko Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda ale ja czasami po prostu lubię to robić. :)
Rekomendowane odpowiedzi