Somalija Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2021 (edytowane) nieprzytomna przez ciebie rozdrażniasz ekstazą cierpię nigdy tak nie kochałam potykam się o każdy próg pragnę patrzysz w oczy szukasz maleńkich piersi płaczę z rozkoszy za każdym nie mieszczę nas w sobie mokra zlizuję cię całego uwielbiam rozkwitasz w ustach twardy słodki czuję na wskroś kołyszesz jęczę błagam Edytowane 4 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 5
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2021 @Somalija no to sie kiedys rozczarujesz. nie zycze... ale zycie daje w pi...de
Arsis Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2021 @Somalija cześć, somalija... @Arsis jak zwykle pełna erotyzmu, namiętności, pragnień... @Somalija jak zwykle pełna erotyzmu, namiętności, pragnień... @Somalija
Somalija Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 (edytowane) @Igor Osterberg aliceD Rozczarujesz, to moje drugie imię Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Nie przejmuj się, tak się trzeba ustawić, żeby spływało. @Arsis A Ty Włodek, dlaczego nie śpisz nocą? To bardzo niezdrowo, trzeba się wysypiać a w dzień korzystać ze światła słonecznego... Dziękuję za piosenkę . Edytowane 1 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 @Somalija Przepraszam, ale czuję się Twoim wierszem rozczarowany. Na tyle, ile znam Twoją twórczość, spodziewam się po Tobie czegoś bardziej subtelnego i wysmakowanego. Erotyzm tego wiersza jest nieco przytłaczający.
Antoine W Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 @Somalija podoba mi się to mało - przekazać ten dreszcz i uczucia tak ładnie miękko, serduszko dla ciebie.
Somalija Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 @error_erros Hmm, to taka próba, większe otwarcie, ale dziękuję że reagujesz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . @Antoine W dziękuję ☺. Pozdrawiam . 1
Somalija Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 @Gosława Nieee, peelka zakompleksiona, zakochana ☺.
Somalija Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 @Michał_78 oj... tam taka próba Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dziękuję za odwiedziny i komentarz .
Arsis Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 @Somalija ze mnie to nocny marek, lubię konwersować z ćmami i drzewami... lubię się wybierać w podróż bez powrotu...
Somalija Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 @Arsis nie, Marek tylko Włodek Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . No właśnie widzę, że masz tu nocną zmianę. Nie pytam o tę podróż, bo mężczyzna z Twoją wyobraźnią, to może być za dużo dla mnie . Ale żarty na bok, pamiętaj o słońcu, to ono daje życie na naszej planecie .
Arsis Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 (edytowane) @Somalija ćma jest ostatnio milcząca, macha tylko skrzydłami i przebiera odnóżami... chowa się przede mną gdzieś w fałdach zasłony... nazwałem ją teresa... lubię jak puszyścieje w przelocie... Edytowane 1 Lipca 2021 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 @Arsis napisz coś przyrodniczego, jesteś utalentowanym obserwatorem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
[email protected] Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 @Somalija Zakochana Aga- jakby się wzdraga. Wszystkiego dobrego Ago, miłego weekendu.
Somalija Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 @[email protected] Buorre beaivi ! Luoitit dudder-dadscha áinnas... 1
[email protected] Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 @Somalija Odsyłam do Reja, jażem przeca Polak, z Sowich Gór nawet a nie gdzieś z Podola. Miłego dnia.
Somalija Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 (edytowane) @[email protected] Rej zwracał się do narodów w naszym sąsiedztwie, a co to ma do rzeczy? Edytowane 2 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
[email protected] Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 @Somalija A to moja miła że to portal poetycki - POLSKI i aby się porozumieć proszę się posługiwać w języku rodzimym a nie popisywać kosmopolityzmem.
Somalija Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 (edytowane) @[email protected] co, to za różnica, jaki język i tak się nie rozumiemy. Udał Ci się ten wiersz. Energia wychodzi ponad mechanikę słów. Tak, jak Cię czytam, to krok w górę. Gratuluję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Nie odpisuj, znów włożysz w słowa złośliwości, albo jeszcze nie wiadomo co... Edytowane 2 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
[email protected] Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 @Somalija Po cóż słowa jak i tak ich nie rozumiem. Gadał dziad do obrazu... Dobranoc, chyba że tam zorza polarna?
Rekomendowane odpowiedzi