Henryk_Jakowiec Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2021 Nie wiem po co komu widoczne po prawej stronie ekranu takie kolumny jak: - Ostatnio utworzone - Ostatnie komentarze Kiedyś to działało bez zgrzytów. Teraz jakoś nie. Może zmienić tytuły rubryk na: - Kiedyś utworzone - Było nie minęło. Będzie bardziej aktualne. Pozdrawiam 1
ais Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zapytałam o to admina, ale wspaniałomyślnie mi nie odpowiedział. Łaskawca. Portal osiadł na mieliźnie. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2021 @ais Może to się odbywa losowo i czasowo. Raz tak a raz inaczej. Jest to denerwujące. Jeżeli są to sprawy do nieogarnięcia to proponują wykasować te rubryki i będzie spokój.
ais Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2021 @Henryk_Jakowiec Nie chodzi tylko o rubryki. Dlaczego można dodawać kilka wierszy w ciągu doby do działu Wiersze gotowe? Coś się nieźle popierniczyło i nie wiem, czy to jest proces odwracalny. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2021 @ais Tego nie sprawdzałem. Ja swoje dodaję po 24 godzinach a bywają i dłuższe przestoje.
ais Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2021 @Henryk_Jakowiec Jeden autor dodaje co kilka godzin. Nie wiem, może ma jakies fory Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Napisałam teraz utwór na gorąco i za kilka godzin coś spróbuję wrzucić. Bo nie wiem, czy tylko ten autor tak może, czy wszyscy... 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2021 @ais Może znalazł furtkę, o której my nie wiemy. Nie mam czasu aby poprzeglądać strony i wytropić tego "Pomysłowego Dobromira".
ais Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2021 @Henryk_Jakowiec Sprawdziłam i nie mogę dodać utworu po kilku godzinach... Kurczaczki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zapytać tego pana, czy nie zapytać... E, nie zapytam. Niech się bawi. Pozdrawiam Henryku! 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 25 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2021 @ais Skoro wszyscy milczą to ten temat jest z przedziału -TABU
Mateusz Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wybacz, byłem na tygodniowym urlopie, na Twoja wiadomość odpisałem wczoraj. :) Czy możesz uściślić o którym autorze mowa? Nie widzę tego co zaobserwowałaś w "Wiersze gotowe". Jedyne podwójne utwory, to te, które zostały przeniesione z Warsztatu - to może zrobić po odpowiednim czasie każdy, wystarczy nacisnąć "zgłoś". Henryku, czy ten problem dalej występuje? Wiersze w "ostatnio dodane" mogą pojawiać się z niewielkim opóźnieniem, wynika to z mechanizmu cache - czyli krócej mówiąc, takiej dodatkowej pamięci, gdzie zapisujemy dane, by portal działał sprawniej. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2021 @Mateusz Według mnie trwa to dalej. Wystarczy spojrzeć na prawe kolumny. Nadal jest to loteria. Pozdrawiam
Nikodem Adamski Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2021 @Henryk_Jakowiec U mnie dokładnie tak samo. Wiersze sprzed wielu, wielu dni w dziale "ostatnio utworzone". Często te same. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2021 @Nikodem Adamski To wszystko w gestii Mateusza. On jest władny. On wie co się dzieje. On to może przywrócić do stanu poprzedniego.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie jestem złośliwy ale stwierdzam fakt. W rubrykach "Ostatnie komentarze", "Ostatnio utworzone" to nie są małe opóźnienia. Opóźnienia są duże ale za to reklamy działają bez zarzutu.
Mateusz Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2021 Obecnie każdy komentarz dodany więcej niż 5 minut temu temu jest wyświetlany w zakładce "Ostatnie komentarze". Prosiłbym o wskazanie przykładu najlepiej wraz ze zrzutem ekranu. Reklamy pomagają w utrzymaniu forum. Aby udostępniać funkcjonalności bezpłatnie, jestem zmuszony do ich wyświetlania. Możesz je wyłączyć: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2021 @Mateusz Nie wchodzę w szczegóły. Przykład; proszę bardzo wstawiłem wiersz 9 minut temu. Nie ma go w rubryce Nowo utworzone. Czyli dalej źle to funkcjonuje
Mateusz Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłosiłem problem do administracji serwera, gdy uda mi się go rozwiązać - dam znać. Jak widać, na żywej tkance test wychodzi najlepiej :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2021 @Mateusz Robię sobie wakacyjną przerwę. Po powrocie zobaczę jak to działa. Pozdrawiam serdecznie i życzę mile spędzonego lata. Henryk
ais Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem. Nie kabluję na autorów, chyba że mnie całkowicie któryś wytrąci z równowagi. Autor, którego mam na myśli widocznie wykorzystał jakś luke w tym rozgardiaszu. Niby ma być lepiej, a jest coraz gorzej... Pozdrawiam.
Mateusz Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę o konkretne wskazanie. Z 40 stron ostatnich utworów nie ma duplikatu, który nie byłby przeniesieniem treści z Warsztatu.
Rekomendowane odpowiedzi