Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Trzygracje Opublikowano 23 Czerwca 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2021 Lubię w noc bezsenną płonąć i omdlewać Tracić oddech w tańcu ust spragnionych ciszy Drżącą dłonią błądzić po splątanych włosach Szeptać jego imię, wiedząc że usłyszy Lubię gdy mi pieści czerwienią rozmytą Delikatne biodra śniegiem pobielane Lubię patrzeć w oczy, jasne, rozmarzone Ogarnięte całe w romantycznym szale I gdy wyczerpaną trzyma mnie w ramionach Rozchyloną wargą z żądzy oniemiałą Muska każde miejsce bezwstydem okryte (Mglistość mojej duszy i wilgotne ciało) 9
[email protected] Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2021 @Trzygracje Brawo, bardzo subtelny erotyk z wyczuciem i talentem napisany. Pozdrawiam pięknie.
Gość Franek K Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2021 Ładny, subtelny erotyczek. Trochę mi tylko nie sztymuje ósmy wersik. Nie lepiej by było "Całe ogarnięte romantycznym szałem'? A może jeszcze jakoś inaczej - Ogarnięte zmysłów romantycznym szałem? Pod rozwagę. Pozdrawiam. F.K.
Marek.zak1 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2021 Świetne, niby delikatne, a szał i żądza są. Pozdrawiam
huzarc Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2021 @Trzygracje z gracją, elokwencją i zmysłową elegancją napisane. Pozdrawiam
ais Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2021 Przepiękny wiersz, który z przyjemnością przeczytałam.
Rekomendowane odpowiedzi