pokojnaodwrot Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) Eryku, nogi dziś odmawiają przy pańskich utworach można rzewnie płakać ale nie tańczyć serca brak do serca przytulenia Première Gymnopèdie będę słuchać dziś, może jutro tyle dni ile jeszcze jesienna zaduma trzymać będzie moje serce Eryku, nie chcę tego robić w ten sposób! chcę się poważnie przejąć dźwiękami, tonami je ne comprends pas:,,musique d'ameublement” jesteś najokropniejszym muzykiem na świecie nie dość, ze zgorzkniały to jakże wspaniały Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. francuski z podpowiedzi tłumacza, jak ktoś ma rady, to z chęcią przyjmę! Edytowane 18 Czerwca 2021 przez pokojnaodwrot (wyświetl historię edycji) 1
[email protected] Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2021 @pokojnaodwrot To jeden z tych co klawisze zamieniał w usta, potrafił coś powiedzieć... no tak - masz rację trzeba mieć wyczulony słuch. Wszystkiego dobrego.
pokojnaodwrot Opublikowano 18 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2021 @[email protected] Warto się zatrzymać na dłuższą chwilę nad jego utworami, również wszystkiego dobrego!
violetta Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2021 brakuje pas :) czasownik w złej formie brakuje s. chyba, że chcesz inaczej powiedzieć.
pokojnaodwrot Opublikowano 18 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2021 @valeria chciałam ująć, „nie rozumiem: i tu nazwa własna muzyki meblowej:)” czyli jakby to w całości mogło być? dziękuję z góry!
violetta Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2021 @pokojnaodwrot dla mnie jest dynamiczna, nie skrzypiące meble :)
Rekomendowane odpowiedzi