Ten utwór został doceniony przez użytkowników. GrumpyElf Opublikowano 16 Czerwca 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2021 (edytowane) w ciemne jesienne zwilgotniałe jutrzejszą rosą popołudnie na rozstaju ścieżek podarowałam czekoladki zapakowane w szkatułkę owiązane kokardką mały butik miłości wybrzmiałą ciszą chwilę później szłam w przeciwnym kierunku do tego gdzie zostałeś wryty w ziemię odchodzę a jeśli to robię to na zawsze miejsca w których istnieją kuluary historie piszą się dzikim nurtem za plecami nie chcę tak alejki w parku są pojemne ugoszczą wszelkie emocje korzystaj Edytowane 16 Czerwca 2021 przez GrumpyElf (wyświetl historię edycji) 9
corival Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2021 @GrumpyElf Niby smutne wydarzenie, w końcu przecież rozstanie, ale z jaką klasą... tyle tu przestrzeni, natury i spokoju, że emocje faktycznie mają się gdzie rozpływać i zanikać. Nie biją falami, nie bryzgają, nie chłoszczą. Bardzo mi się spodobało takie przedstawienie sytuacji. Pozdrawiam :) 1
Gość Radosław Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2021 @corival @GrumpyElf Może już się wypaliło? Zgoda i gotowość do rozstania - tak to czytam. Troszkę głowię się nad wymową ostatniej sekwencji utworu. Pozdrawiam.
Leszczym Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2021 @GrumpyElf cenię Twoje wiersze, chyba właśnie za spokój i pewną dozę afirmacji. To też jak najbardziej wartościowa rzecz mi się wydaje:)) 1
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2021 @GrumpyElf Jesień, parkowe alejki, rozstania, smutek... Cóż, kto z kim przystaje - takim się staje. Nie, żebym narzekał ;D
Czarek Płatak Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2021 Ha, bardzo, bardzo to 'goodbye' No, a dwa razy się nie wchodzi. To jedna z moich żelaznych zasad. High 5 LA woman :) 1
Rekomendowane odpowiedzi