Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Nata_Kruk wiadomo, że ości są niestrawne:)) Pozdrawiam:)
    • @Starzec oj, w szpagat trzeba umieć, ćwiczyć go zdaje się od dziecka :) @Bożena De-Tre Żalu u mnie pod dostatkiem, on narasta z wiekiem, tylko narasta... @Rafael Marius Być bez żadnych właściwości....
    • @Leszczym o zgryz należy dbać, to może rozkrok ciut większy, jeśli się da :)) Ciekawy dylemat, pozdrawiam:)
    • Opadają myśli me wodą, dziś emocje swe wylewam Czwarty wymiar wciąż zamknięty, w nim wciąż pływam i przebywam. Powódź znowu rozpoczęta, szczegółowy znak od losu, Słyszę tylko wiatr i słowa, oczekuję w nich patosu. Co wpłynęło na mnie znowu? Zniknie, nikt nie widzi brzegu. Czy to boli? Nie wiem, czuję wszystko. Serce – nowy biegun. By to znikło, to uczucie przewijania i emocji, Dziś nie boję się już bólu, boję kłamstw i samotności. Moja fobia stale trzyma, a ja nic nie mogę zrobić. Chcę dziś zniknąć – nowy rozdział, powtarzanej stale drogi. To najgorsze jest uczucie, gdy wiem, że to nie ma sensu. Chyba stworzę nowy wymiar – oczekujcie o nim wierszów.
    • @Hiala , właśnie. Obciążania mogą być spowodowane różnymi czynnikami. Brak wyzwań może człowieka wykańczać. Może to być bardzo poważny problem cywilizacyjny, o czym pisał chociażby Ted Kaczynski (Unabomber). Warto czytać jego manifest, nie warto natomiast stosować metod terrorystycznych.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...