Lidia Maria Concertina Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2021 Muzyka popołudnia Ksylofony i harfy firanek Flety delikatnych poruszeń Aksamit wczesnej jesieni Spóźnialskie liście Muszę ... Spod uklejonych tuszem rzęs Zobaczyć Jak w noc spadających gwiazd - spadają ma nas ... całe nieba I widzieć! I kochać cię jeszcze mocniej! Byś mnie po prostu... wiedział Ach! Nie chcesz encyklopedii ...? "Nie." ... dostrzegalna potrzeba ... 7
Jo Shakti Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2021 Ciekawy wiersz. ;) pozwolę sobie zwrócić uwagę na literówkę: spadają na nas być powinno? Pozdrawiam 1
iwonaroma Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2021 Oryginalnie. Ale to Twoja norma :)
dach Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2021 @Lidia Maria Concertina no no, jest lekko i przyjemnie. Jest i również romantycznie. Czegoś mi jednak zabrakło. Ale nie przejmuj się Droga Koleżanko, ja po prostu prawie zawsze się czepiam. Ot, taka natura. Wiersz jednakże udany. Ogromną zaletą jest w/w lekkość utworu. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi