Antosiek Szyszka Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2021 (edytowane) odebrałeś mi chęć do pisania myślę o Tobie sam jestem pała nie wiem czy jeszcze jeden cios coś tu da czy bić się z Tobą dalej na słowa nie wiem o czym pisać i jak długo jeszcze zniknęła wena wraz z Tobą wiersze. Autor: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kategoria: Oceń wiersz Średnia to 2.33, ilość głosów 3. Komentarze Treść WITHOUT YOU (With Miley Cyrus - Official Lyric Video)” w YouTube Autor: Edytowane 13 Czerwca 2021 przez Antosiek Szyszka different video (wyświetl historię edycji) 2
[email protected] Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2021 @Antosiek Szyszka Już jest 3,0 i 4 do bólu żem szczery! Pozdrawiam Antoni. 1
Tomasz_Biela Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2021 @Antosiek Szyszka płytko i bez polotu, a tytuł koszmarny, lepiej już zgwiazdkować. Pozdrawiam t.
Antosiek Szyszka Opublikowano 14 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2021 @Tomasz_Biela czepnij się tramwaja.
Rekomendowane odpowiedzi