Andrzej_Wojnowski Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2021 siedzi na schodach obok galerii na szyi szary karton ciemna karnacja rzadka w tym mieście wygląda bardzo marnie tacka po frytkach siedem pięćdziesiąt w kieszeni szukam drobnych chciałbym jej pomóc nie moja wina że płacę kartą banknoty mam stuzłotowe powinna obok trzymać terminal przecież żyjemy w europie chciałbym jej pomóc ale nie mogę jutro wakacje we Francji niestety Paryż jest bardzo drogi byłem tam kilka razy biorę telefon robię trzy zdjęcia wrzutka na fejsa zróbmy coś z biedą tragedia! 6
[email protected] Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2021 @Andrzej_Wojnowski Stówkę Andrzeju trza było wrzucić, miałbyś zbawienie Swej duszy. Pozdrawiam w przedwakacyjnym terminalu.
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2021 (edytowane) @Andrzej_Wojnowski tylko jak pomóc komuś, kto najczęściej nie podejmuje większego wysiłku, aby wyjść ze swojej złej sytuacji...? Zdecydowana większość ludzi prosi o pieniądze na wódkę, gdzieś tam na końcu jest jedzenie. Cyganie wykorzystujący własne dzieci do żebrania, alkoholicy, narkomanie... No właśnie, czy to 10, a nawet 100 zł. w czymkolwiek im pomoże...? Ogólnie trudny i bolesny temat... Zatrzymałeś. Pozdrawiam :) Edytowane 13 Czerwca 2021 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Marek.zak1 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2021 Kilka razy kupiłem jedzenie, a jak się odwracałem - wyrzucali. Pozdrawiam 1
beta_b Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2021 Ironicznie-interwencyjny. Zgrzyta rytm w środku, coś bym pogrzebała nad tym, ale może taka intencja autora?! Ściskam, bb (9-11.07 org. piknik lotniczy z balonami w Kołobrzegu ;)
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2021 (edytowane) @Kot daję, a nawet ukradkiem rzucam jedzenie gołębiom w miejscach, gdzie jest to źle widziane ;) Edytowane 13 Czerwca 2021 przez Gość (wyświetl historię edycji)
GrumpyElf Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2021 @Andrzej_Wojnowski W punkt.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 15 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2021 @[email protected] @Vanilla @Marek.zak1 @beta_b @Kot @GrumpyElf Dziękuję za komentarze Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi